lucka 1;
god förmiddag! första advent, alltså igår, spenderade jag i soffan antingen sovandes eller ätandes på chips. och grät ut över två incidenter på en queerklubb i fredags då jag blev ofredad två gånger. inte bara av en man. det känns så himla orimligt att sådant kan hända på ett ställe som ska vara en frizon för mig och mina HBTQ-personer. visst, som flera av mina vänner sagt, att det finns idioter överallt. men en hoppas ju liksom. jag är okej nu dock.

så, nu vill jag lämna det. för det jag egentligen skulle skriva om är att jag har hoppat på Emily Dahl's julkalender. jag har förut haft svårt för sådana här följetånger i bloggar med att ska skriva/visa något en gång varje dag med ett speciellt tema. jag blir så stressad. men detta handlar om året som gått och det tycker jag om, så här kommer min lucka 1. ni kan läsa mer här om hur ni gör.



♦ Lucka 1: En bild från en dag du aldrig kommer glömma.


första dagen på Popaganda. men inte bara för att det apokalypsm-regnade utan även för att jag hängde med underbara Anna-Karin, som tidigare varit en instagrambekant men som denna dagen blev en ny kompis. så fint, saknar henne <3. plus att det var första dagen och jag skulle ju fota hela festivalen för Festivalrykten. pirret, förväntningarna, nervositeten, peppen. och när jag inte fotade band eller besökare så sprang vi runt och åt veganmat, drack lite öl, dansade och bara njöt. ni kan se mer från dagen här.


#1 - Johanna

Först vill jag bara säga att fyfan för att inte kunna vara ute utan att bli utsatt för sådant, och fyfan att det inte verkar finnas ett enda ställe i världen där man kan vara ifred från det. Jag hoppas att du är okej trots det.

Till lite roligare saker - Popaganda är en så himla underbar festival, och gud vad kul det måste ha varit att få fotografera under den!