even if I'm loud it doesn't mean I'm talking to you;


lämpligt nog nu när jag mått dåligt över det här det senaste så har jag även hittat tre nya svingrymma låtar jag typ lyssnar på repeat. och som för mig är en jäkla massa power. här är dem i alla fall:




Tami Tamaki - I Never Loved This Hard This Fast Before.
jag hörde denna i 'Nånting kommer gå sönder' då den är titelspåret och jag älskade den direkt. alltså, jag kan lova att ingen kvinnlig artist NÅGONSIN har sjungt de här orden innan och det är SÅ FETT. ni kommer förstå vad jag menar.



Tove Styrke - Even If I'm Loud It Doesn't Mean I'm Talking To You.
jag har aldrig fastnat för Tove Styrke men denna låten är så himla grym och peppande! och videon, gosh.



Seinabo Sey - Younger (Kygo remix).
jag missade faktiskt denna låten förra året och har trott att den släppts nyligen haha. men hon är så himla bra i alla fall och denna remixen är galet bra, bättre än originalet om jag ska vara ärlig.






 three songs that gives me a lot of power at the moment, which is pretty needy. the two later artists are Swedish btw.
#1 - Shelley

Åh älskar Tami Tamaki! Upptäckte den här låten när hen(? hon?) spelade på Cosmic sommaren 2013 och så mailade jag och frågade om jag kunde få den i bra kvalitet så jag kunde spela den när jag dj:ar. Så himla bra. Såg dock även spelningen på Gagnef i år och det finns massa andra bra låtar som tyvärr inte verkar vara inspelade, men var lite besviken över inte just den låten spelades (eller så missade jag den för jag kom dit lite sent).