we will never be apart, I'll never be alone again, cause it was you call me up when I couldn't shut my mouth;
 
 
 





usch denna vecka har varit kaos, åtminstone i hjärtat. tjejen ovan har varit väldigt sjuk under två dagar och jag var nära på att åka in akut innan hon helt plötsligt var som vanligt igen. men behöll tiden hos veterinären imorse ändå och inget mer än grundlig undersökning behövdes och hon fick minsann MVG. med andra ord var det bara något tillfälligt. så. himla. skönt. ni som har djur eller barn förstår nog. förutom att krama älsklingen ska jag idag fika med en kompis och imorgon är det konsertfoto-workshop med Emma Rockfotoemma Svensson. så galet pepp alltså!






just been at the vet though my darling seems to be ok again. and she got great grades! I'm so relieved.
 
 
 
#1 - A

Åh, vad skönt att det löste sig utan alltför mycket trassel! Så frustrerande att de inte kan beskriva vad som händer i dem, vad det är som känns fel. Hos veterinären, gjorde de typ en "rutin-hälsokontroll", utan blod/urinprover, röntgen, osv? Vad kostade besöket? Kram till er båda!

Svar: eller hur, så himla skönt! ja iom att hon mådde bra igen så räckte det med en ytlig rutinkontroll vilket gick på ca 620 kr tror jag. köpte lite saker med. men okej pris ändå. jag var på Göteborgs djurklinik.
Sister Disco