Berlin, day 3;
nyårsdagen i Berlin och här är frukosten vi åt varje dag. sesamknäckebröd, olivpesto, sojadrycker och kanske frukt. väldigt spartansk pga lathet för att hitta vegangrejer hehe. sjukt god olivpesto förresten!

vi åkte till Alexanderplatz där vi trodde att det judiska minnesmonumentet låg, men när vi åkt förbi Potsdamer Platz upptäckte vi på kartan att det var DÄR det låg. aja, alltid spännande att åka till okända områden ändå.

vi promenerade runt och kom fram till att det väl var fint, men lite väl turistigt.

vi åt på Vapiano vilket var min första gång och jag blev grymt positivt överraskad. deras Pomodoro med pasta och tomatsås med en massa vitlök och chili var fantastisk!

sedan svängde vi inom en galleria nära vårt hotell för att spana på detta gulliga. kolla coolingbjörnen till höger liksom.

Kaiser-Wilhelm-Gedächtnis-Kirchen, sjukt vacker kyrka som ser lite speciell ut eftersom den blev bombad under Andra Världskriget.

vi gjorde oss i ordning för vår sista kväll och åkte iväg!

det blev Möbel Olfe i Kreuzberg igen och med tanke på att det var många icke-kvinnor där så gissade vi att det var bögkväll.

vi drack öl, skrattade högt, spelade in konstiga videos, pratade med bordsgrannar och skålade massor.January 1 and our last evening in Berlin.