Pancake brunch and surprise party;
Jag hade en väldigt händelserik lördag nu i helgen som började direkt med att en kompis kom över på brunch!

Ni kanske känner igen denna kaffedrickarposen? Är ju Lottie som jag plåtade för några månader sedan. Men hen spillde inget denna gång :)))

Stekte Astrid & Apornas svingoda chörizo, gräddade pannkakor och hade alla nödvändiga grejer till som sylt, jordgubbar, banan och sirap. Och så apelsinjuice och kaffe med sojamjölk såklart. Mmmm.

Kitty-gullet höll oss sällskap och hängde med i samtalen. Hon var där ovanligt mycket, då hon annars ägt balkongen (= gå in när någon annan går ut haha) innan det blev okej att sitta där.

Sedan svosch! var jag i Slottsskogen på grillfest!

Det var en överraskning för bästis-Sebastian som ju snart flyttar till England. Jag hade fått dit hans mamma och styvpappa från Gotland och så hans närmaste vänner (en från Oslo!). Han blev så chockad att han var tvungen att sätta sig ner när han kramat på alla och vara lite tyst för sig själv med några klunkar öl. Haha. Men sedan så, titta va gulli!

Bröderna Bus.


Det var fruktansvärt trevligt och roligt. Kul att äntligen träffa hans mamma och styvpappa och även andra av hans vänner. Träffat ett gäng av dem tidigare, men vi hänger mest bara han och jag annars.

Efter ca 5h i Slottsskogen så begav vi oss till fina Le Pub på en tvärgata till Andra Långgatan.

Sedan åkte jag hem och gick spontant på en hemmafest på granngatan som vänner och bekanta var på. Ungefär såhär fint var det.




En fruktansvärt fin dag och fruktansvärd på andra sätt som jag inte orkar skriva om här. Detta inlägg vill jag bara ska handla om de fina stunder jag hade med fina människor, nära som inte. <3






Last Saturday with brunch on my balcony, surprise party for my best friend who's moving to England very soon and then went to a another party.