Instagram, April;
Här kommer april månad genom mitt instagramkonto sisterdisco!



April började med att jag, kobent pga suspekta sår på insidan av låret, flyttstädade klart min förra lägenhet. Dagen efter kom föräldrarna upp till Göteborg och på långfredagen käkade vi indiskt på fantastiska Tre Indier!
 
 
Syster rotade fram en 90s-topp hon trodde skulle passa mig och är typ det enda plagg i icke-gråskala jag kan tänka mig att ha på mig just nu. Ganska mycket Sanning eller Konsekvens-Nora över den.


På påskafton kom mina föräldrar och syster över på balkongbrunch hos mig, sedan åt vi påsktårta hos syster.



Jag blev sjuk (läs: årets allergiåteruppståndelse) och bjöd på ett snussmile när jag väl höll på att bli frisk. Här även en glad Kitty när jag kommer hem på morgonen efter ett dygnspass.



Hade en kulinarisk magisk söndag.
Testplåtade Seinabo Sey för Rockfoto och hade en av två hattplåtningar med min modistkompis Sara.
 



En annan dag var det dags för nästa hattplåtning.



En kompis som börjat jobba på Liseberg bjöd mig och en till kompis på 'familjedagen' på Liseberg. Means gratis åk på flera karuseller och gratis mat på Greenroom. Helt okej. Och så hade jag två modeller över som provade dräkter till mensplåtningen.


 

Fotade Hanna vid Actionparken och var superduperglad pga fakturerat för första gången och fått besked att jag får testplåta för Rockfoto i 3 mån.


Min kusin som pluggar i Småland och hennes nya kille var i Göteborg över en dag och jag var på möte på Hagabadet och signade upp mig på spamedlemskap samt


Hämtade ut min vrålsnygga fakeskinnjacka från Nelly samt plåtade grymma A Place to Bury Strangers på Pustervik åt Rockfoto.






April through my instagram account, sisterdisco.
#1 - lovisa

snussmajl är de bästa!

#2 - Sandra Michaela

Sjukt vad duktig du är, det är så kul att följa dig!

#3 - elise

alltså den sanningellerkonsekvens-nora-toppen! <3 hoppas att denna 90-tals-comeback aldrig dör.