Stockholm in 18 photos;
Jag fotade faktiskt inte så jättemycket nu i helgen när jag var i Stockholm. Men så hittade jag inte på svinmycket saker heller. Men här kommer lite foton i alla fall:



Jag var i framme i Stockholm runt 19:30 i fredags och tog tunnelbanan till Medis och Chutney på Katarina Bangata.

Jag väntade på min kompis Mona (ni vet som jag fotade i somras?) och hennes lille småbarnsfamilj.

Gud vad jag älskar Chutney. Denna gång testade jag deras lins- och spenatbiffar med supergrym rödbetssås, potatis osv osv. Mmmm.

När vi ätit klart bytte vi lite platser så barnen (SÅ JÄKLA SÖTA) kunde sitta i soffan och titta på film medan vi *vuxna* snicksnackade.

Sedan åkte hennes fästman hem med barnen och vi satt kvar en stund, sedan gick till en billig bar för lite öl och en avslutande drink. Det var så himla fint att ses igen, tycker om denna personen så otroligt mycket! Och wow vad jag längtar tills jag ska fota deras bröllop i augusti!!!

På lördagen gick jag upp tidigt (för att vara lördag) åkte till Café Pascal på Norrtullsgatan.

Hade nämligen frukostdejt med Frida! Vi har bara sprungit på varandra två gånger innan så det var fint att bara sitta ner och prata om allt och inget. Så fruktansvärt trevlig person och alltid lika intressant att hänga med personer som också fotograferar eller gör något allmänt kreativt.

Veganmackan var riktigt amaze alltså! Var sugen på det så kollade inte om de hade annat veganskt också, får ta det nästa gång.
 
Sedan skildes jag och Frida åt och jag åkte till NYX-butiken och köpte två läppstift + penna samt köpte hårolja på Åhléns för plåtningen med Saga sedan gick jag mot Kungsträdgården. Jag ringde pappa och bokstavligen promenerade med honom. Han har varit så mycket i Stockholm med sitt jobb (musikkår) att han kunde ledväga mig exakt och säga vilken butik som låg till höger om något osv osv. Knäppt och fint. I Kungsträdgården var det dock redan överblommat.

Fina fina Stockholm.

Vände mig om och så gick ett gäng 'opolitiskt bundna som är emot socialism och sådan skit' förbi. Lol. Sedan åkte jag till Saga Becker och hade plåtning med henne!

Trodde sedan jag skulle ägna kvällen åt chips och redigering tills Shelley hörde av sig och frågade om jag ville komma över på vegansk linsgryta och vin, så jag lämnade kamerautrustningen 'hemma' och åkte tillbaka in. Vi hade några ytterst trevliga timmar med hennes vän Erik. Väldigt kul att träffa Shelley för första gången alltså!

På söndagen sov jag ut lite och redigerade bilder innan jag packade ihop och vinkade dessa skygga sötnosar hejdå. Åkte in, åt på bästa Falafelbaren och hoppade på punkbussen igen i Tensta och åkte hem. Jag kom hem typ kl 2 inatt så sov till kanske 12 idag och mest legat i soffan.



Det var en himla fin helg i Stockholm, men som vanligt gick alldeles för fort. Måste åka upp för en vecka om inte alltför länge!







My weekend in Stockholm in 18 photos. Such lovely days but it ended to soon.
#1 - elise

nomnomnom på allt på den där chutney-tallriken och mackan på pascal alltså <3