Stockholm, dag 5;
Dags för min femte dag i Stockholm som var söndagen den 28:e augusti!


Både jag och Annika var vaknade väldigt trötta på söndagen och bestämde oss för att pizza till frukost/lunch var lämpligt. När hon frågade en veganvän efter matställen till mig så tipsade han om Feca vid nära Mariatorget, så dit gick vi! Och omg, det var en av de bästa veganpizzorna jag ätit! Jag tog en med ruccola, olika grönsaker, potatis (oväntad succé!) och vitlöksås. Och sojaost i botten. Ja jisses.

Sedan gick vi hem och jag gjorde mig i ordning efter ett tag för jag skulle möta upp mina föräldrar som också råkade vara i stan! Vi gick till Koh Phangan på Nybrogatan på öster som jag nyss upptäckte skulle vara veganvänliga.

Jag tog supergoda rökmarinerade tzayspett med lite grönsaker, ris och en superstark vinegrette. Och så delade vi på en flaska rödvin! Minus dock på att det stod på en veganmat-sida att jordnötssåsen skulle vara vegansk och första servetrisen bekräftade det men den som kom med maten sa att den inte var det.. Sjukt trist men var super ändå!

Trots att vi var dömätta tog vi ändå sorbetglass med frukt till efterrätt.

Jättemysig restaurang alltså med väldigt bra service (trots sås-missödet) och hysteriskt kul när mamma blev livrädd när det fejkade åskovädret drog igång haha. Jag hade visst glömt berätta om det :))) Och så var de dem enda som höll för öronen på restaurangen lolz.

Sedan gick vi på en liten promenad runt kvarteret!

Vi gick upp på deras hotellrum och jag lade mig mellan dem i sängen som om tiden gick tillbaka 25 år och så slötittade vi på TV innan jag begav mig hem till söder.


Mycket mycket bra söndag alltså som jag vägrade skulle innebära sängläge trots tröttare än tröttast efter sammanlagt 28h jobb bara de två tidigare dagarna.



→ Popaganda, dag 2.
Popaganda, dag 1.
Stockholm, dag 2.
Stockholm, dag 1.




Though I was so so tired after 28 hours of work in total the two days before I had a really lovely fifth day in Stockholm! Amazing vegan pizza, thai dinner with my parents who also were in town and hung out at their hotel room.


→ Popaganda, day 2.
Popaganda, day 1.
Stockholm, day 2.
Stockholm, day 1.
#1 - Cecilia

Den där pizzan såg ju ljuvlig ut. Får ta en sväng förbi Feca nästa gång jag är i Stockholm.