"välskötta minkar i god kondition"?
idag har Djurrättsalliansen kommit med nytt avslöjande på TV4-Nyheterna om minkfarmarna i Sverige. alla minns vi väl deras förra avslöjande sommaren 2010 och Jordbruksverket samt jordbruksministern slätade över problemen. trots att de har installerat nya burar som ska "vara bättre" så är det fortfarande rent ut sagt åt helvete. det är exakt samma djurplågeri som pågår på farmarna.

klicka här för att läsa lite om nyhetsinslaget (ignorera live-grejen på vänster sida) och nedan är deras nya avslöjande film från sommaren 2011. ja, den är skitjobbig att se och ja, man börjar gråta. men filmen är viktig för att människor ska fatta hur illa det är och att ingenting har förändrats eller stoppats än.
det finns inte mycket som gör mig mer arg och ledsen än djurplågeri. jag finner inte tillräckligt med ord. men vi, tillsammans, måste sätta press på diverse myndigheter, politiker och butiker för att det ska bli ett stopp på det här. vi tillsammans! ni kan också stödja Djurrättsalliansens (livs)viktiga arbete på www.sveketmotminkarna.se samt sätta in en liten (eller stor) summa pengar till deras plusgiro 42 54 11-6. ----> gör det för djuren!