Barcelona, dag 6;
Och så har det varit dagen innan nyårsafton och jag har nog med energi äntligen för att posta inlägg från way back. Har en grej för mig att jag varje år MÅSTE få alla inlägg med foton från året publicerade innan det blir nytt år. För jag har verkligen en hangup på nystartsgrejer osv? Och så blir jag fruktansvärt stressad för det har alltid funnits en (rimlig) anledning till att det inte gått. Är det bara jag som känner såhär eller har alla andra bloggare en flawless framförhållning och energi haha? Oh well. Det är i alla fall dags att visa sjätte och sista fotograferade dagen i Barcelona i September(!!).


Vi började dagen på ett litet och random ställe i våra hoods. Tror det var natt till denna dag som jag legat i extrema magkramper och vridit och vänt mig så mycket att Caroline vaknat. Därav sista fotograferade dagen, även om det är från lördagen och vi åkte hem på måndagen.

Kaffe och rödbetsburgare till frukost, why not?

Sedan skildes vi åt för Caroline ville åka till Primark och jag kände mer för långpromenad!


Och jag råkade hamna på en mysig (och snygg?) marknad på en innegård. Väldigt mycket DIY med olika former av konst, men mest serieböcker. Riktigt fett!

Efter lite långsamt strosande där fortsatte jag att promenera.

Och fick för mig att jag skulle gå upp för berget Montjuïc som vi åkte linbana upp till i Juli haha. Vem är jag ens liksom? Fast var tack och lov kringelikrok-väg så inte särskilt jobbigt faktiskt.

Kan verkligen rekommendera detta alltså. Så jäkla mysigt och galet fint som ni ser!

När Caroline var färdigshoppad möttes vi upp på stranden, men inte för jättelänge för solen gick sedan i moln om jag minns rätt. Men det var mysigt och jag läste lite ur Carolines assistents grymma queera bok. Måste försöka hitta denna någonstans!

Sedan köpte jag en drömmig macka på veganska GoPal när vi var påväg hem och så chillade vi på rummet tror jag.När jag tänker efter så måste jag ha fotat lite mer dagen efter även om jag fortfarande mådde sådär, men hittar inga bilder? Inte många rätt denna årstid alltså. Men sådan jäkla bra andra resa vi ordnade upp alltså! Saknar Barcelona så himla mycket nu när det är blåsigt och jävligt i Sverige och Göteborg. Måste definitivt bli en Barcelona-resa till nästa år!Barcelona, dag 5.
Barcelona, dag 4.
Barcelona, dag 3.
→ Barcelona, dag 2.

→ Barcelona, dag 1.The last photos from Barcelona in September. Even though I had stomach ache the last days I'm sure I took some more photos, but can't find them?! Anyway. Such an awesome trip just as in July! I miss Barcelona so much now when it's windy and horrible weather in Sweden and Gothemburg. Have to be a new trip there next year!

→ Barcelona, day 5.
→ Barcelona, day 4.
→ Barcelona, day 3.
→ Barcelona, day 2.

→ Barcelona, day 1.