Barcelona, day 5;
Här kommer bilder från vår femte dag i Barcelona, som även var dagen då det var Pride-parad! Sorry not sorry för bildbomb hehe.

 
Men innan det var paraddags så letade vi upp La Heladeria Mexicana ganska nära stranden som är en glassbar och mexikansk restaurang vi hade hört mycket om.

Chocken though när det visade sig att ALLA glassmaker var veganska!!!! Jag tog kanel och mörk choklad vilket var.. dödsgott.


Sedan gick vi till stranden (såklart) för bad, sol och sedan lunch och drinkar. Jag tog en svingod sallad med vegansk jordnötssås och drinkarna var ju våra favoriter. Kokos- och chilimojitos!

Sedan tog vi en buss till Parallel där paraden skulle gå och vi väntade in den halvvägs.

Vi sprang in i paraden bakom en lastbil som körde Titanium på högsta volym och vi blandade dans med att hålla varandra i handen, kasta konfetti och skriksjunga.


<3!!!!!!!

Att gå i denna miljön med massa massa andra HBTQ-syskon. Det var så sjukt overkligt.

Sedan gick vi och kollade in Pride-området 'The Village' vid hamnen.

Det var alldeles för mycket folk för att vi skulle orka hänga där efter parad på typ 1,5h-2h så vi började traska ut därifrån efter en kort stund.

Vi behövde käka så vi började gå lite planlöst men stannade till vid Black Lab som vi promenerat förbi påväg till stranden typ varje dag.

Jag tog en supergod tofuburgare med jättegoda pommes.

Och kanske runt 20-tiden begav vi oss hemåt ganska trötta efter en fantastisk dag med massa intryck.Barcelona, dag 4.
Barcelona, dag 3.
Barcelona, dag 2.
Barcelona, dag 1&1/2.Day 5 in Barcelona and also the day it was time for the Pride parade!
Barcelona, day 4.
Barcelona, day 3.
Barcelona, day 2.
Barcelona, day 1&1/2.