Barcelona, day 1;
Nu är det äntligen dags att visa er de första bilderna från Barcelona -september edition! Förra veckan och denna har jag varit så himla trött och uppslukad av divers tankar och känslor, så det har helt enkelt fått vänta. Men nu kör vi!


Vi kom fram till ett väldigt soligt, och blåsigt, Barcelona och efter en stunds väntan på en resväska på vift så började vi gå till vårt hostel.

Kanske tjugo minuter senare, allra mest pga mycket packning, så var vi framme på Hostel New York. Vi krånglade ett bra tag med personalen pga 1) Vi inte fick det slags rum vi bokat, 2) Försökte lösa så det blev mer tillgängligt, 3) Diskutera och spåna med personal då vi inte hittade någon toalett som var rullstolsanpassad. Verkligen stort minus att det skulle vara ett tillgängligt hostel men fanns bara små toaletter på varje våning? Usch, irritationen alltså. Men i slutändan kom vi fram till att det var värt allt krångel pga läget. Vi bodde ju ca 1 minut från La Rambla liksom och med ställen vi sedan innan skrivit upp bara runt hörnet

... och ca 8 min till stranden som vi gick mot så fort vi fixat i rummet.

Och som vi hade saknat detta. Mysiga gränderna, palmerna, bergen, stranden och havet.

Självklart firade vi att vi var på plats igen (efter två månader för de som inte hänger med) med vår favoritdrink sedan sist -coconut chili mojito.

Älskling <3


Efter en stund fick vi lämna stranden för jag hade bokat bord i förväg på en restaurang. Som visade sig ha flyttat alternativt Google förvirrar en big time. Jäkla skit alltså.

Men vi insåg att vi var väldigt nära detta ställe på Carrer de la Bòria som vi aldrig besökte sist.

Alltså vi älskade stället SÅ mycket! Litet, mysigt, en kyl full av spännande ölsorter och katter längs väggarna!

Och maten omg. Att vi inte var här sist var för att vi inte tyckte maten såg något vidare ut på bilder, men det fick vi äta upp (*rolig*). Jag åt en seitanburgare om jag minns rätt med perfekt frasigt bröd, god veganmayo och klyftpotatis. Så himla god och jag älskar verkligen, även om det blir knepigt, när de tar i med ordentliga burgare och massa saker så burgaren blir gigantisk.

Så där satt vi och njöt av grym veganmat, god öl, pratade planer för veckan, grät åt en hund vid bordet brevid, snappade sönder stället och skrattade högt. Att få åka med denna bäst-person igen alltså <3
 

När vi var mätta och belåtna och resetröttheten började slå till så gick vi de ca tio minutrarna tillbaka hemåt. Ja, tänk att kunna GÅ till massa ställen denna gång istället för att krångla med bussar! Väldigt väldigt fin första kväll i vår favoritstad hursomhelst.
Ps. Glöm inte att ställa frågor massa frågor till mig här, ni kan göra det till och med idag!

Finally, here's the first photos from Barcelona -september edition! We mostly went to beach for a drink after we've checked in and then accidently went to amazing Cat Bar at Carrer de la Bòria. Try the Google translator to read more!