PLAYLIST: Don't kill my vibe;
(Old pic)
 
Igår var verkligen en vidrig dag. Typ allt förutom själva inspelandet av podcast gick fel. Saker innan och sedan resten av dagen med glömska som gjorde att det tog lång tid att komma in i lokalen, jag glömde hemnycklar där, kunde inte klippa materialet hemma sedan för vi hade exporterat i fel format, bar tunga kassar i snöstorm med stressad andning för behövde mata en kompis katt, orkade inte laga mat så åt trött falafeltallrik, min katt var jobbig och allt mynnade ut i ångest och uppvridna negativa känslor kring andra saker. Tröttnade på mina chips efter en näve och hade svårt för att sova sedan. Kaos.
 
Men en sak som var väldigt fin i alla fall var att en nära vän i min hemby ringde och var helt uppspeedad av glädje över en blombukett min mamma (bästa <3) hade levererat till henne från mig. Hon går (också) igenom en tuff tid och jag kände att överösa med skrivna ord inte räckte. Sedan kärleksbombade vi varandra resten av dagen :')
 
Förutom det så blev ångesten lite mer hanterbar med att leta lite ny musik. Jag tänkte dela med mig av min nyaste playlist! Och apropå det; Hade ni tyckt det var kul om jag gjorde det en gång varje månad? Skapar ju ändå nya listor i den takten. Oh well, klicka här för att lyssna och hoppas ni hade en bättre lördag än mig!
 
 
 
 
I had the worst Saturday ever yesterday with everything gone wrong. Try the Google translator in the menu to read more about it! One thing that made it easier to cope with the anxiety was to look for new music. So I've made a new playlist! Btw, would you like me to share a new list every month? Oh well, click here to listen!