presentation;


jag tänker att det kanske är dags för en ordentlig presentation,
nu när jag har fått över hundra följare liksom.

jag heter Madeleine, är snart tjugofyra vintrar och bor i min favoritstad Göteborg sedan över tre år. är vegan, socialist och feminist ända till det innersta av mitt hjärta och tycker att rasism och djurplågeri är det vidrigaste som finns på denna jord. jag skulle beskriva mig själv som ganska energisk, radikal, revolutionstörstande och rapp i käften. men är även en väldigt snäll, omtänksam, peppig och glad brud. besöker ni bästa Kellys på Andra Långgatan på söndagkvällarna hittar ni mig antagligen genom att leta efter den som skrattar högst och gestikulerar vilt eller sittdansar. har nog alltså en ganska stark personlighet.

när jag inte skriver här arbetar jag, dricker öl med vänner, kollar på ungefär allt på diverse playkanaler, tränar på gym, snusar lite för mycket, funderar över nästa grymma veganmaträtt, bakar scones på nätterna, ser minst tre nya filmer i veckan och sjunger i ett asgrymt feministiskt band som så småningom kommer att ta över Sverige. älskar second hand och inredning (gärna kombinerat), är engagerad i djurrätt och avgudar min familj över allt annat. en dold talang är att jag har spelat cello i över tio år.

i min blogg delar jag med mig av tankar, både personliga och politiska, skriver om filmer jag tycker om, musik som tilltalar min trumhinna, vad jag lagar för mat och bakar, fotografier från mina vardagsäventyr och uppdrag, sådant jag klär mig i. en blandad kompott, men en genomtänkt sådan.

tycker ni om denna plats som är min, får ni hemskt gärna följa mig på bloglovin här.
twitter: sisterrrdisco
instagram: sisterdisco
 
 


I'm thinking it might be time for a real presentation, now that I've got over a hundred followers. try the Google translator in the sidemenu.
#1 - lisa

trevligt att få reda på mer om dig! :) självklart följer man din braiga blogg!:D