En zombie i morgonrock.
Jag har feber, piss-skit! Jag känner mig som en zombie. En zombie i morgonrock. Och jag & H som ska till Kalmar ikväll till en av mina vänner. Gah.
Kvällen igår blev rätt hyfsad. Vi hamnade hos en kompis där det var ferre, trevlans.

H och mitt busskort har åkt till centrum för att byta ett par shorts och köpa lite godis till mig. Godis är verkligen vad jag behöver just nu. Och en kram. Och mat kanske möjligtvis förmodligen.

Hoppas jag mår tillräckligt bra för att orka bli fotad idag. (vi flyttade det till idag) I sådana fall kommer det upp bilder senare ikväll eller idag. Har lite tokiga bilder från igår också som minst sagt känns obligatoriska att lägga upp. Hehe.Det är inte jag på bilden, men det är jag känner mig just nu. Ungefär.


Nu ska jag kolla klart på Pearl Harbor. Vi började kolla på den i natt men jag somnade visst. Vaknade av mina egna snarkningar, oerhört attraktivt. Men det bjuder jag på. Nu blir det strax slagsmål mellan mr Goodlooking & mr Goodlooking 2. How sad. Förresten så har jag konstiga minnen av den filmen. När jag såg den första gången var även första gången jag började knäcka mina fingrar. Hah.


//Mad
Jag hatar Arbetsförmedlingen.
Ja det gör jag verkligen. Eller gör jag? Jag snarare hatar att jag glömmer bort dem hela tiden. Jag har missat tre möten inom loppet av en månad, jag fattar inte vad som händer med mig. Mötet börjar om en kvart, heja mig! Men jag hade faktiskt kunnat hinna iväg, så jag bara kom fem minuter försent, men då ska väskf** börja krångla så den inte kan stängas. Ett gallskrik senare, pärm som slängts i golvet, så sitter jag här. Jag tror jag har lugnat ner mig nu. Faktiskt.

Sånglektion kl. 10, det ser jag fram emot. Jag är så glad över min utveckling sedan jag började ta sånglektioner för två år sedan. Det är coolt. Nu är det väl bara att fundera på vad man vill göra med rösten? Jag har en liten dröm att starta ett band, men är osäker. Mina planer passar inte för lilla Karlskrona, får nog vänta tills jag flyttar till Göteborg om 1½ år. Hehe.

Just det. H igår. Jag började lipa så fort jag såg honom haha. Snutten.
Nu ska jag gå till bussen. Missar jag även den så lägger jag mig ner i ett dike och sover, jag lovar.
//Mad
En RÖD Violet Beauregarde.
Idag när jag åkte bussen påväg in till stan gick det på en mamma och hennes(?) tre småbarn. Den ena ungen var målad knallröd i hela ansiktet, varför? Jag fattar inte. Varför låter man sitt barn bli målad knallröd i ansiktet? Det fanns inget annat målat än den förbannade röda färgen. Det såg ju förskräckligt ut.

En sak som skrämde mig mest var att hon satt och hetstuggade på ett tuggumi, mina tankar kom direkt på karaktären Violet i "Kalle och chokladfabriken". Ni vet den obeskrivligt irriterande skitungen som tuggar tuggummi HELA tiden och tillslut blir lila och blåser upp till en gigantisk boll. Läskigt. Jag kunde inte låta bli att stirra på ungen i bussen, kanske blev jag rädd för att hon skulle bli förändrad. Åh fy. Tanken var grymt skrämmande.

Efter att ha stirrat på ungen i ungefär 15 min så gick sällskapet av (fast det var nog inte därför). Och ungen såg inte ut att ha gått upp ett hekto i vikt på resan. Men jag kunde fortfarande inte sudda bort Violet ur mina tankar. SKITUNGE.Willy Wonka: -Chewing gum is really gross, chewing gum I hate the most.


JAG HATAR HENNE.