Uppfinnaren; hallelujah I just love you so!
Det är en väldigt slö dag idag. Väldigt slö dag.
Spöregnar gör det periodvis dessutom.
Men det gör inte så mycket,
eftersom jag för första gången i mitt liv har ordentliga ytterkläder.
(förutom mina snygga nya klack-loafers, men det är en annan historia)

Jag ska vid något tillfälle framöver ägna en kvart åt att
tänka väldigt kärleksfulla och ömma ord om den
väldigt intelligenta människa som uppfann luvan.

Hallelujah I just love her/him so, som Ray Charles skulle ha sjungt.jag orkar inte ladda ner ps-penslar och
jag tror inte att min lediga kollega skulle uppskatta det så mycket.
usch, tanken på att jag inte har använt några
får mig att rysa i hela kroppen. brrr..
19 par skor, 1 beroende.
Jag tror att jag har börjat förstå vad min mamma menar menar med att jag har för många skor i hallen. Situationen slår slag när jag dessutom alltid använder olika skor varje dag, vilket resulterar att ALLA skorna förflyttas från skohyllan till rakt på dörrmattan.

Det kanske är dags att rensa lite? Slänga de som är slitna, lägga undan de som jag inte kan använda i höst/vinter? Så måste jag nog göra, annars kommer jag behöva ha en skohylla i mitt rum och det finns inte plats för det. Mamma hotade med det igår.

Varför jag köper mig så många skor är för att jag vill ha OLIKA slags skor, jag köper sällan liknande. Förra året hade jag ca bara 3 par skor jag använde. Nu har jag 19 st...
Finfin eftermiddag och kväll.
Sicken finfin eftermiddag och kväll det har varit. Jag och en vän tog en välbehövlig fika med en massa prat, glasögon-beslut (för henne) och sällskap en stund av en trevlig killkompis till henne. Även om vi bara träffades runt en timme, så var det jättetrevligt. Som alltid. Jag tycker om henne, mycket.

Danslektionen gick bra och och vi har fått lära oss nya coola moves. Vid ett tillfälle fick vi shaka loss ordentligt, då lärarna chockades oss med en ytterst snabbare låt än vad vi kört förut. Haha, det var galet. Men det gick lika bra som det var kul. (sammanhang?). Dessutom ska vi ha dansfest den 22 nov, med ALLA andra kursgrupper från klubben. Gosh, I can't wait!

Nu är det dags att sova inför en dag med färre planer. Men det gör inget, då jag har 6 timmar och 58 min på mig att njuta av vad DENNA dagen har gett mig.