El día de los muertos!
 
 
 
i lördags gick jag på Halloweenfest hos och med några fina vänner!


jag struntade i det mexikanska temat oc lånade en väns peruk för att klä ut mig till Gunilla Persson från Svenska Hollywoodfruar. haha.

ursäkta megasuddig bild. men denna mage vann bästa utklädnad. obehaglig!!!
det var en sjukt fin och mysig fest med nya och gamla bekantskaper, musikdiggande, lite dansande, schack, snittar, bål, kramar och sammanträffanden.
last Saturday I was at a Halloween party at and with some friends.
and it looked like this. it was quite wonderful and cozy!
 
 
 
when U love somebody it's hard to think about anything but to breathe;hur klyschigt det än låter så trodde jag aldrig att jag skulle våga öppna mitt hjärta igen. att våga dra av det där skynket som jag lade över det, efter senaste kärleksmisären. åtminstone trodde jag att det skulle ta några år. men så dök hon bara upp, denna fantastiska och fina person och blodet under huden började bubbla igen. och jag har bara låtit det ske, för jag vet att hon är bra. att hon är bra för mig. att jag bara kan skita i den där listan jag skrivit i mitt huvud, som skulle hjälpa mig att skynda långsamt och vilka tecken jag ska akta mig för, för att inte falla igen. men det var när vi satt bredvid hemma hos mig på min inflyttningsfest och jag vågade lägga min hand i din, som jag slängde bort den där listan. för det är något ytterst speciellt när man bara känner att det är rätt, eller kommer att bli. och efter jag vände ditt ansikte mot mig och kysste dig första gången i vinfyllan, blev jag mer säker.

vi har nu varit tillsammans i nio dagar, men det känns som ett halvår ungefär. och jag kan på riktigt säga att jag aldrig förr har känt något såhär naturligt tidigare, såhär snabbt. men det är något med henne, hela hennes existens. jag bara känner mig så himla trygg på alla sätt och vis och det kan jag inte minnas sist jag gjorde med någon som mitt hjärta bankat för. om ni har följt min blogg ett tag har ni säkert märkt att allt inte har gått som jag har velat förut. just precis därför är detta extra stort för mig. att få ha någon som faktiskt helhjärtat bryr sig om hur jag mår, vill veta hur min dag har varit, som helt plötsligt bara lägger huvudet i mitt knä och kramar om mig, någon som faktiskt har liknande värderingar som jag och som tycker livet är något fint man ska ta tillvara på.
någon som får mig att må bra.

visst är jag orolig över vissa saker, hur jag kommer att må om det skulle skita sig och annat som förut fångat upp precis hela mitt känsloförråd. men jag känner att nä, jag har inte riktigt tid och lust att gräva ner mig i det. även om det förflutna finns som en skugga bakom min rygg, så försöker jag allt för att leva här och nu.

och nu är det bara så jävla bra. det enda som räknas egentligen.
about daring to open my heart again, for a fantastic and good person.
and live here and now.
and Sid was not that vicious, he killed his little mistress, oh yeah;
nu såhär två dagar innan november är det nog dags för en lista med musik jag mest lyssnat på i oktober. det är en salig blandning av rockbrudar, folkmusik, elektroniskt och lite svensk pop.

klicka här för att lyssna!
two days before november it's probably time for a list of music I mostly listened to in this October. it's a mix of rock girls, folk, electronic and some Swedish pop.
click here to listen!