Late vegan Advent breakfast;
Canon EOS 6D + Canon 50/1.4.


Vaknade redan vid 08 idag, äntligen. Har haft sömnproblem de senaste kanske 3 veckorna så har sovit förbi alarm (förutom när jag assistentjobbat) och inte kommit upp i bra tid. Men nu så. Satte igång Beach House på hög volym medan jag surfade lite, klappade och pussade Kitty och sedan gjorde frukost. Hade tänkt göra denna igår men orkade inte handla tidigare på helgen. Det blev i alla fall risgrynsgröt, lingongrova med rökt sk*nka, kaffe med sojamjölk (jaja det skär sig, don't care) och lite glögg samt svartvinbärs-Proviva framför första avsnittet av Mysteriet på Greveholm. Dör över mig själv. Stackars alla som inte vaknar upp hemma hos mig i dessa tider alltså.

Late Advent breakfast. Rice pudding, bread with smoked vegan ham, coffee with soy milk and some mulled wine and black currant drink. I love myself. Poor all who don't wake up at my place in these times.
Kate Boy @ Yaki-Da;
Canon EOS 6D + Sigma 24-70/2.8.Igår plåtade jag Kate Boy åt Rockfoto på Yaki-Da och de var så jäkla grymma! Fler bilder finns här! En kul sak är att jag har en gång innan inte lyckats särskilt bra med att plåta där för scenen är sjukt liten + inget vidare ljus. Men igår nailade jag det! Utveckling hörrni, det är minsann viktigt. Ikväll ska jag plåta på Musikens Hus där bl.a. Attentat skulle spela men de har ställt in. Förståelig anledning men mitt gamla punkhjärta goes </3. Nåväl, Rome is Not A Town ska bli spännande!

Amazing Kate Boy for Rockfoto yesterday. More photos here!
Fotoansvarig @ West Pride;
 
Här kommer en rolig nyhet jag glömt berätta om! Jag är numera med i ledningsgruppen för West Pride och kommer vara fotoansvarig nästa år på redaktionen. Igår hade vi i gruppen vårt första möte och vi är SÅ peppade redan, även om det är kortare tid sedan förra festivalen än till nästa haha. Det kommer bli så jäkla kul att planera och jag känner mig så sjukt stolt, ärad och taggad att ha fått denna post! Hurra!