never love anyone who treats you like you're ordinary;


 
först och främst säger jag glad fredag till er med detta peppiga (och smarta) citatet i rubriken som kommer från bästa Oscar Wilde. och sedan, hur går det för mig med nya jobbet då? jag hade min första introduktionsdag av tre i förgår och det känns så himla bra. kan ju inte säga så mycket pga tystnadsplikt men ja. är så otroligt pepp på detta och ångrar inte en sekund att jag sade upp en fast anställning för att arbeta med något jag knappt har erfarenhet av. jag är pepp på arbetet och pepp på att jobba med just den brukaren. hurra! denna första vecka som f.d. terminalarbetare mest läser jag, kramas med Kitty, testar nya saker i köket och kollar in SVT's Öppna Arkiv. tar det lugnt liksom.


nu ska jag iväg på personalmöte vilket ska bli väldigt intressant och kul. vi kör detta grymma och magiska från Grammisgalan förra veckan som fredagspepp:
I wish you a happy Friday with that quote with Oscar Wilde and I guess it's time for a update about my new job. I can't tell you that much because of the confidentiality but it feels SO great! I'm so glad that I quit my other job to work with something that I mostly have no experience of. I got a nice feeling with it and the person I work with.
and I also wish you a happy Friday with that song above with Robyn and Zhala from the Swedish Grammy Awards last week.
vegan nori wraps;


okej, jag gjorde precis en av de godaste luncherna jag någonsin har åstadkommit.
efter inspirationsletande på kära Pinterest gjorde jag idag nori-wraps!


och jag började med att göra hummus som jag sedan smetade över några salladsblad på två ihopklistrade nori-papper. sedan bara skar jag upp önskade grönsaker och lade i mitten.

rullade sedan ihop och småtrixade lite, skärde wrapen i två och åt den ena med mer hummus och grönsaker bredvid.


jag är ingen van sushi-rullare så blev ju inte det snyggaste jag har skådat. men så himla himla gott, enkelt och faktiskt mättande! tips tips!

today I made nori wraps with hummus and vegetables. so so damn amazing!
chestnut-brown;


ni som följer mig på instagram (sisterdisco) har nog inte missat att jag har blivit med ny hårfärg. jag orkade inte med mitt förra misslyckade (läs: missfärgade) hår som var i cirka en miljon nyanser så för 1,5 vecka sedan försökte jag göra något åt det. gick in i en hälsokostaffär och köpte en hennafärg i nyansen 'kastanjebrun'. och såhär blev resultatet:
det är väldigt svårt att göra färgen rättvisa på bild, men det är i alla fall typ brun med röda nyanser. mörkröd skulle en kunna säga. egentligen ville jag ha mer av brun-hållet (för att testa något nytt liksom) men det fanns inte just där. men jag gillar det ändå. en helt okej hårfärg att ha medan håret får vila tills jag kanske färgar det mer brunt.


eller vad tycker ni?
1,5 week ago I dyed my hair with henna in 'chestnut-brown'. I actually want brown, but they didn't have it there and then. I like it anyway and I guess it will do until I dye it more brown.