Pressbilder;
(Några favoriter på Silvana Imam från Liseberg i somras)Jag har ett himla sug efter att börja plåta pressbilder till band/artister, det vore så sjukt kul! Så sprid, tipsa och hör av dig om du sysslar med musik och önskar bilder. ---> madeleine-martinsson@hotmail.com


Latest pins;

 
 
Är inne på min andra feberdag i sängen nu vilket är sådan sjukt dålig timing att jag inte vet vad. Skulle i helgen käka ute, hjälpa min kompis som ska flytta till Växjö att packa in i bilen, plåta öppningsfest för en kompis nya skräddar- och designateljé Haukland & Gautam samt plåta fuckin' Alice in Videoland på Sticky Fingers. Ja ni hör ju, sämst, men sådant som händer. Är tack och lov inte sjuk så ofta nuförtiden jämfört med när jag jobbade på en paketterminal och var det varje månad (överdriver ej) så ska kanske inte gnälla så mycket. Men ni får hemskt gärna komma med tips på filmer, serier och podcasts som jag kan fördriva tiden med. Puss!


Bilderna ovan är sådant som jag pinnat på Pinterest den senaste tiden. Ni hittar mitt konto här (som har 31,5 tusen följare wtf)!

Things I've pinned at Pinterest lately. Here's my account!
 
Breakfast w Hilda;
Imorse mötte jag upp Hilda vid Järntorget när jag hade slutat jobbet och vi gick på frukostjakt. Var supertaggad på Le Petit Café som Ellen skrivit om men de hade varken vegansk yoghurt och smör så det var en besvikelse. Frågade på deras Facebook-sida förra veckan utan svar.. så gick vi till CafévaHaga Nygata och de hade inte veganyoghurt men fanns bättre alternativ för veganfrukost. Så jag tog en supergod müssligröt med sojamjölk och hallonsylt. Rågbröd med sallad, apelsinjuice och kaffe med sojamjölk. Husmanskost <3
(märklig bild ovan pga hade bara med mig vidvinkelobjektiv för skulle plåta en grej imorse som ej blev av)

Har inte varit på detta café på flera år och glömt hur mysigt det är. Med fin utsikt också. Kommer definitivt äta frukost här fler gånger!

<3<3. Vi pratade fort och mycket om allt möjligt. Tycker så mycket om Hilda för hon är sådan rolig, fin och klok person. Dessutom ska vi försöka starta en rolig grej vi ska börja planera mer. CLIFFHANGER.

Vi lämnade finaste gatan (men obs ack så otillgänglig) och promenerade in mot centrum och klämde på posters, växter och kläder i olika butiker. Hittade faktiskt en kappa på Weekday som jag hängde undan tills imorgon (MVH Vuxen som försöker att inte impulsköpa). Hann bli dödshungrig igen påväg hem, så många timmar umgicks vi.Väldigt väldigt bra start på denna tisdag alltså.


My morning today with my friend Hilda.