Always fire and up another skin, following the streams so carefully, trying to find another piece in the map, they where just fields out here;

Bild av mig för Popaganda '15.


Det känns som att jag har väntat i evigheter på detta, men äntligen. Amanda Bergman, frontsångaren i fantastiska Amason, har släppt sitt första soloalbum. Och det är ett jäkla mästerverk. Så pass mästerverk att jag har gråtit mig igenom det och nästan bryter ihop varje gång jag lyssnar på 'Falcons'. Inte nödvändigtvis för att jag känner igen mig i texterna, utan för att allt är bara så perfekt. Amanda är ett geni alltså.
 
Klicka på bilden genast för att lyssna!
  
The new solo album by Amanda Bergman, lead vocals in Amason, is a masterpiece. As simple as that.
 
 
Modefotoworkshop, look #1 Street;

Modell: Emmie Thall/Stockholmsgruppen
Smink: Galina Nurmi
Hår: Daniel Phu Huynh

Stylist: Ulrika LindqvistHär kommer lite bilder från första looken (av åtta..) vi plåtade under Emmas modeworkshop förra söndagen! Denna looken var lite extra rolig pga 1) Plåtat liknande innan, 2) Jag har massor av vänner som brukar gå på klubb i liknande styling haha. Kände mig lite hemma i detta alltså och det var riktigt roligt!

Here are some pictures from the first look (of eight..) we photographed during Emma's fashion photography workshop last Sunday! This look was a little extra fun because 1) I've shot similar before, 2) I have lots of friends who usually go clubbing in similar styling haha. Felt a bit home with this in other words and it was really fun!
I think you were my best friend, gentle, do not apprehend, I know it hasn't been a dream, but if you pardon, I will mend;


Jag vet inte hur intressant detta är för andra men det är ändå det som gör mig absolut gladast just nu och kan inte låta bli att skriva om det överallt. Min bästa vän flyttar tillbaka till Göteborg från Manchester i slutet av mars. Och jag har gråtit tre gånger pga det sedan jag fick veta. Det är absolut svintråkigt att det inte riktigt funkade där borta med kass lön och deppigt samhällsklimat trots superfin stad, men han längtar även hem till gebege. Och jag är nog gladast efter honom. Sådan sjuk tanke att vi om lite mer än en månad kommer befinna oss i samma stad. Min klippa och bästa person som jag inte sett sedan jag besökte honom i september. Jävlar vad jag längtar.
 
 
 
 
My best friend are moving back home to Gothenburg from Manchester in the end of March and I almost starts to cry everytime I think about it. I'm the happiest person in the whole world.