hello;

hallå eller. så blogglusten försvann en smula och (såklart) lagom tills den började komma upp till ytan så kraschade min dator. den är inlämnad på undersökning och jag får veta om ett par dagar vad som kan vara fel och om det är värt att reparera den. med andra ord blir det tyst här ett tag till, ty mobilbloggning är inte riktigt min grej. men ni kan ju följa mig på instagram istället ---> sisterdisco.


puss!

sorry about the silence, but I've had a loss of inspiration. and, of course, when I felt more inspired my computer died. so it will be silent here a couple of days more until I've get it checked. meanwhile you can follow me at instagram ---> sisterdisco.

kiss!
Monday breakfast;
efter 10 timmars sömn och någorlunda utvilad, började jag veckan med detta:


havregrynsgröt med hallon/kakao-granola, solroskärnor, kokosflingor, stora blåbär och sojamjölk. kaffe med sojamjölk och en apelsin.


after 10 hours of sleep and kind of rested, I started the week with this above.
oatmeal with raspberries/cocoa granola, sunflower seeds, coconut flakes, large blueberris and soy milk. coffee with soy milk and an orange.
Tenenbaum-tema och pop-pris;
två grymma saker som har med musik att göra:


att videon till 'Hela Huset' med Veronica Maggio och Håkan Hellström släpptes igår. och fy fasiken, vilken snygg och fin video! inte bara för att Maggio är skitfin som Margot Tenenbaum men också så väldigt fina bilder tycker jag. hatten av förra dessa två och produktionen bakom liksom.


och så håller jag mina tummar och Kitty's tassar för att mina gamla bekanta i Makthaverskan tar hem priset för Årets Pop i kvällens P3 Guldgala. shit vad mäktigt det vore alltså!