Postcards from Karlskrona;

Foton från instagram (@sisterdisco).

 

Ville mest kika in och sägs att jag har och har haft det fint i Karlskrona. Men att visa sig stark inför andra är bland det absolut svåraste jag gjort. Men så är det, ibland får en skjuta sina egna känslor åt sidan för andras skull. Nåväl. Har badat en del och bara hängt med familjen. Blivit en del inställda planer men att ligga i en hög i tv-soffan framför fotboll och Animal Planet är finfint det också. Ibland blir det inte som en har tänkt men det kan bli mysigt ändå.

Har som sagt glömt min datorladdare i Göteborg och jag åker direkt till dygnsjobb på lördag så blir kanske inte så mycket roligare än såhär tills på söndag. Har en hel del fina bilder härifrån så hoppas ni kan hålla ut. Och hoppas ni mår bra!

 

Midsummer lookin;
Dress, Lindex
Hoops, Kicks


Såhär såg jag ut på midsommarafton! Körde på en lätt sminkning bara, var ju så varmt så orkade inte riktigt köra all-in med eyeliner osv. Kan ha varit lite stressad också hehe. Körde bara varmbrun ögonskugga runt ögonen, mascara, tunna lösögonfransar och på läpparna Liquid Suede Lip Cream i "Soft-Spoken" från NYX som vanligt.
 
Bilderna är ganska slarvigt redigerade, jag orkade inte riktigt pga hänt en hemsk sak i min närhet jag ej kan berätta mer om. Är dämpat och ledset men ganska okej trots att en gått sönder lite. Är fortfarande i Karlskrona men typ slutat fota nu. Finns inget spännande att fota och det känns inte så viktigt. Aja, nu vet ni lite. Glöm inte att visa kärlek/krama på de ni tycker om, för livet kan ta en annan väg när en minst anar det. Puss!
 
 
www;
Jag har gjort sådant här inlägg förut, men tänkte att det kan vara bra med en recap liksom. Jag finns nämligen på lite olika ställen på internet och ni får hemskt gärna följa mig eller bara så vet ni vart ni kan hitta mig!

→ Instagram.
 
 
 
→ Pinterest.
 
 
 
→ Snapchat.


 
→ Spotify.

 
 
→ Facebook-fanpage.


 Portfolio.

 
→ Och Bloglovin såklart, där ni kan följa denna blogg.
 
 Klicka på bilderna eller registrera användarnamnen för att hitta mig på diverse ställena!

 
A recap about where you can find me on the Internet! Click on the photos or registrate the nicknames to get to the sites or apps.