Au Revoir!
 


nu åker jag och min kärlek till Paris. hade faktiskt tänkt tidsinställa lite inlägg till er, men har varit så stressigt och struligt i helgen som slutade med att jag får låna en kompis kamera istället för min vekar paj. så vi hörs i helgen istället!

ta hand om er!
now me and my love are going to Paris! so later guys and take care!
 
 
 
last work day;

alltså idag är jag så jäkla glad
. det är inte bara fredag och somrigt väder, det är även min sista jobbdag innan semester OCH tre dagar till Paris!!! så himla sjukt.

och just för att det är så få dagar kvar, så efterlyser jag era bästa Paris-tips! observera att jag är lite allergisk mot den där stressen när folk åker utomlands att en "måste" titta på alla sevärdheter som finns. lite kommer vi väl utforska såklart, men långt ifrån allt. så, ge mig en massa tips! pubar, affärer, parker, kultur. jag tror ni fattar grejen!

today I'm so damn happy. it's not just Friday and summer weather, it's also my last day at work before my vacation AND three days to Paris!!! so crazy. and just because me and my girlfriend are going there very soon I want your best tips for Paris. and we're not that interested about famous attractions. so pubs, shops, parks, culture. I think you know what I mean.
weekend 29 in Skövde;
förra helgen i Skövde blev en väldig instagramfest, för jag hade det så mysigt där uppe.


jag och Evelina kom från Göteborg på natten och vi åt, enligt mig, lyxfrukost. hallonkräm och bröd är ganska sällan jag äter, menar jag.

sista koppen kaffe intogs i soffan med hennes kombos och djuren. efter ett tag begav vi oss till en ganska befolkad badplats. så sjukt varmt och härligt.

till middag blev det marinerad seitan med klyftpotatis, dillsås, sallad och körsbärstomater. supergott! sedan svalkade jag och Evelina oss i hennes säng framför Skins. äntligen var hon inne på sjunde säsongen!

vi gjorde raw food-bollar (som blev väl godkända!) och fortsatte titta.

hittade katter på vinylspelaren och avslutade lördagen i badkaret.

Evelina begav sig till jobbet på söndagsmorgonen och jag åt frukost i sängen framför Lost samt promenerade med Nils. hon har köpt honom nu, äntligen! så nu är vi en familj på riktigt <3

jag och hennes kombos åkte till Sjötorpsbadet en stund och resten av dagen bestod av trött-av-solen-sömn, Lost, SVT's Öppna Arkiv och godis innan jag åkte tillbaka till Göteborg på måndagsmorgonen.superfint var det, som ni ser. jag heter sisterdisco på instagram, förresten.
last weekend at my girlfriend's place in Skövde through instagram. it was so cozy and wonderful and we mostly went to some lakes, cooled down inside with series, ate awesome breakfasts and dinners and so. I'm sisterdisco at instagram, by the way.