COLLAGE: glossy, bossy, grayscale & skin;

Har hamnat i en sådan där härlig Pinterest-period. Ni vet då en bara halkar iväg bland olika konton och boards i oändlighet utifrån bara 1 bild. Gud, hur går folk runt utan Pinterest egentligen? Undrar bara. En hemlis som kanske inte är en hemlis om jag berättat tidigare. Men jag har en privat board på mitt konto där jag samlar massvis med inspo inför plåtningar. Har verkligen fått hur många idéer som helst genom det, alltifrån sminkningar till platser och uttryck. Bäst. Mina boards hittar ni här förresten!

Nåväl, hoppas ni har haft en fin vecka, helg och söndag. Själv avslutade jag min vecka med min andra och sista plåtning för The New Issue vilket var jäkligt kul. Inte bara pga visionen, platsen (Stadsmuséet här i Göteborg) men också för att jag lånade studioblixtar av en vän. Har inte ens rört en sådan sedan jag gick ut gymnasiet för 9 år sedan haha. Det gick bra och den där drömmen om egen studio växte ju till enorm. Dessutom assade en kompis från Umeå som praktiserar hos mig några dagar. Hon heter Josefine, är bäst, fin och heter @femtastiskt på instagram!

Jaja, puss på er.

Photos that inspires me right now. All from Pinterest.
Narnia;


Vaknade tydligen upp i Narnia imorse, inte Göteborg. Alltid lika spännande btw hur en stad ballar ur även om väderprognoser varit kända. Tog mig ca 2h att komma hem från jobbet, när det egentligen tar strax under 1h. Har tydligen ett sjätte sinne också då jag igår flyttade dagens planer. Go me!
 
Vill även ge en liten update kring plåtandet. Just nu har det varit mycket fokus på material till The New Issue (f.d FLUiD, vi har bytt namn!) men har även ett och annat eget projekt. Längtar dock till slutet av februari då jag åker till Stockholm och ska bl.a på två olika jobbmöten. Ett för ett eget stort projekt med en stor svensk artist (hehe) och det andra om ett uppdrag för sommaren. Får återkomma om dessa grejer! Och i februari kommer jag även igång med konsertplåtningar igen, äntligen! Var så längesedan nu. Annars så är inspirationen ungefär lika stort som kollektivtrafik-kaoset. Jag är tacksam.


Woke up in Narnia this morning, not Gothenburg. Such chaos here now, it took me forever to get home from work. I also wanted to give you an update about my shooting. Right now, I mostly been focusing on material for The New Issue (formerly FLUiD, we have changed the name!) But also on some own projects. Longing until the end of February, when I'll go to Stockholm and have two different job meetings. One of them is an own large project with a big Swedish artist (hehe) and the other for a thing in summer. I will get back to you on this! Otherwise, the inspiration is floating. I'm thankful.
PLAYLIST: Parachutes;
Amason, av mig för/på Popagandafestivalen 2015.


Just nu lyssnar jag på hyfsat olika sorts musik, men gissar att hiphop & soul är det som tilltalar allra mest. Klicka här för att lyssna på en liten playlist! Och alltså 'Swimmingpool' med Emil Stabil & Silvana Imam. Jag är absolut inte pryd av mig, men jag blir så generad av den låten haha. Den är jäkligt genial och bäst just nu.

Click here to listen to a little playlist with music I love the most right now.