Wednesday breakfast;

vegansk vaniljyoghurt med hallon/kakaogranola (så satans gott), banan, pumpakärnor och kokosflingor. scones på rågmjöl med mjölkfritt smör och hallon/grape-marmelad, avokado och kaffe med sojamjölk.hallå! ursäkta tystnaden, men jag har varit lite på vift eller haft vänner hemma hos mig de senaste dagarna. bakishäng och stormräddningar typ. men idag är det onsdag och jag träffar mina föräldrar om mindre än 36 timmar!!!! de kommer alltså upp till Göteborg imorgonkväll, främst för att min storebror fyller 30 år i helgen och vi ska hitta på så mycket skoj saker. längtar så jäkla mycket alltså!

vegan vanilla yogurt with raspberry/cocoa granola (so damn good), banana, pumpkin seeds and coconut flakes. rye scones with milk free butter and raspberry/grapefruit marmalade, avocado and coffee with soy milk.

this is what I had for breakfast today!
beauty queen on a silver screen, living life like I'm in a dream, I know I've got a big ego, I really don't know why it's such a big deal, though;
klänning, en gåva
strumpbyxor, H&M
skärp, second hand
diadem, Glitter
kängor, Skopunkten


javisst, jag har köpt nytt rosdiadem och nya vegetariska kängor äntligen! jag hittade dessa på Skopunkten och fastnade direkt. egentligen vill jag såklart stödja bästa Vegetarian Shoes, men jag har inte riktigt ekonomin till det. så jag köpte dessa för endast 300 kr och har kanske inte världsbäst kvalité, men jag orkar inte bry mig.
nåväl. det var sådär jag såg ut igår hursomhelst! jag hade förfest med en nära vän sedan gymnasiet (och som börjat på mitt jobb!), hans flickvän och ett gäng vänner till henne. vi drack öl och piggelindrinkar, skaffade gnuggisar och skrattade så himla mycket. sedan dansade vi järnet på Feed The Horse på Jazzhuset till massa grym musik. och det var så bäst. för bland det bästa jag vet är när en klickar med nya människor direkt och vi skrek till varandra på det trånga dansgolvet att vi älskade varandra och så tusen kramar på det.


det var kanske bästa lördagen på länge och jag mådde bra på alla sätt.

dress, a gift
tights, H&M
Focus, second hand
diadem, Glitter
boots, Skopunkten

this is what I looked like yesterday when I drank beer with friends and new awesome people at my place and then was clubbing. such a perfect fantastic Saturday! and the boots are new by the way.
Dirty Weekend;
häromdagen läste jag ut ytterligare en bok! dock inte lika lång som I Kroppen Min, men mitt läsande börjar flyta på ordentligt alltså. älskart. den jag läste nu senast var hursomhelst Dirty Weekend av Helen Zahavi, efter påtryckningar av lite följare på instagram. och den handlar om Bella, som flyttar till Brighton i England och har lämnat ett tungt förflutet bakom sig. men hennes nystart blir inte som hon tänkt sig då hennes granne börjar trakassera henne. och en dag får hon nog av att alltid hamna i offerroll pga hon är kvinna och börjar hämnas tillbaka.


 

ja, den påminner alltså lite om fantastiska Thelma & Louise, fast denna är mer psykiskt berörande. och så. jävla. jävla. bra. nu har jag ju inte läst så jättemånga böcker i mitt liv, men jag bara vet att denna kommer vara en av mina favoriter ett bra tag fram över. jag grät så himla mycket i slutet, för att det var så starkt.


en fantastiskt sinnessjukt bra bok alltså!

the other day I finished reading the book Dirty Weekend by Helen Zahavi. and damn, it's so so fantastic and awesome! I cried a lot in the end, cause it was so touching. I totally love it!