Sister Disco goes The Distillers!
Nu är jag färdig och klar för Halloween-festen! Och mitt val av utklädnad föll på Brody Dalle från punkrock-bandet The Distillers. Om jag ska vara ärlig vet jag inte riktigt vad jag har gett mig in på, för Brody är världens vackraste kvinna. Jeez. Men jag blev minsann lite nostalgisk när jag dammade av gamla klädesplagg och tygmärken jag inte har använt på väldigt länge. Det här är kul och kuligare blir det när mina vänner får se mig, för såhär var det längesen de såg mig.

Jag fasar både för att promenera till bussen, åka bussen, gå av bussen och gå till J som har förfest i city. Jag fasar verkligen för jag har vant bort den här stilen. Och det är klart att jag får räkna med konstiga blickar, då jag erfarade det när jag för två år sedan sprang runt med trasiga klorinstänkta byxor och nitväst. Herregud, vad tusan har jag gett mig in på? Jag har t.o.m. bett J att köpa mat till mig, lagom till jag är framme i stan. Haha.

Förfest som sagt och det blir förmodligen bara jag och J. Haha. Vid 18.30-tiden bar det av för färd till F där festen ska hålla till. Och han bor verkligen på ett perfekt ställe för en fest som denna. Mitt ute i trollskogen, 2 km till närmsta granne, vildsvin i skogen, och omöjligt att ta sig därifrån förrän imorgon förmiddag. Hoho.

Nu fick jag ett sms av en annan F, som meddelade att hennes pojkvän skulle kirra alkoholfritt vin till mig. Härligt!

Jag har ett par frågor helgen till ära:

- om ni ska på Halloween-fest i helgen, vad blir er utstyrsel?
- vilken är den bästa skräckfilmen ni vet? och vilken är den sämsta?
Fin kväll med underbara kollegor.
Gårdagskvällen blev som sagt väldigt lyckad. God mat, härliga samtalsämnen, skratt, äppelmuffins och bara allmänt mys. Jättetrevligt och roligt, vilket jag misstänkte att det skulle bli. Till mat blev det en underbar fisksoppa med bröd. En annan kollega hade tagit med sig jättesmaskiga äppelmuffins. Thanks for that!

Och tack för en superfin kväll, alla underbara kollegor. Det här måste vi definitivt göra om!


Tidsinställa blogginlägg?
Jag är nyligen hemkommen från en supertrevlig kväll med damerna + den andra praktikanten (läs mer här!). Några bilder kommer upp imorgon, för nu tänkte jag njuta av en film. Och njuta av att jag tydligen är ledig från Vägvisaren imorgon, vilket betyder att jag har hela dagen fri. (förutom kvällen, då det blir Halloween-maskeradfest hos en vän mitt ute i trollskogen). Underbart.

Däremot har jag en fråga. Är det någon som vet hur i hela friden man kan tidsinställa inlägg hos blogg.se?!