Gray & curves;
Hallå! I skrivande stund sitter jag på tåget tillbaka till Göteborg. Jag har haft helt fantastiska 6 dagar i mina hemtrakter med min familj (minus syster dock)! Hade förberett att göra lite blogginlägg när jag var där nere men tyvärr fanns det inte tid för det. Eller tyvärr och tyvärr, har ju varit upptagen med några av jordens bästa personer så har varit värt att försumma bloggen lite :))) Ni fattar nog.

Oh well, igår var jag och farmor på en högtidsfest i min lilla hemorts församlingshem för de som i år fyllt jämnt. Hon fyller ju 90 år denna veckan så jag fick äran att vara hennes dejt och tog henne, bokstavligen, under armen och så myste vi med fika bland andra "lite äldre" personer. Men mer om det senare, för jag hade på mig en ny klänning som jag vill visa er!


Tights, H&M
Shoes, Din Sko
Earrings, Kicks


Det är en grå stickad klänning från Bikbok som är bland det absolut skönaste denna kropp har burit. Som ni ser går den till strack under knäna, har en fin dragkedja och framhäver mina kurvor på ett magiskt sätt om jag får säga det själv och det får en ju. Provade faktiskt denna redan i augusti i Stockholm och halvskrek om hur snygg röv jag fick i den och mamma (som ju var uppe samtidigt med pappas jobb) som försiktigt höll med haha. Vill typ sova i denna, skämtar ej. Hade faktiskt på mig den även i lördags och kommer vilja ha det typ tills träden börjar slå ut i maj.

A new dress from Bikbok! It's so damn comfy that I wanna wear it until the trees bloom in May or so. And I'm on my way back to Gothenburg from my hometown now. Didn't have time to write that many blog posts during my time there, but it was worth it because I spent so much time with my family :))))
 
Bleeding faster in memory of Virginia Woolf;
Godmorgon. Jag känner att vi måste ägna 5min & 10 sek tillsammans med att titta på detta:
Alltså. Är inte det här det mest magiska ni sett på länge? När jag hade sett klart den för första gången kunde jag inte göra annat än att bara stirra ut i tomma intet. Rysningarna. Jag älskar verkligen allt med den. Sabouné <3 Woolf <3 Och jag måste verkligen lyssna på hennes senaste album från förra året igen, var alldeles för längesedan. .

New music video with Swedish artist Nicole Sabouné to "Bleeding Faster". The most magic thing I've seen in a long while. I can't even.. Sabouné <3 Woolf <3 Here's her amazing album from last year.
Barcelona, day 4;
Väldigt sent inlägg men jag har umgåtts med min farmor exakt hela dagen! Hon har ganska nyss flyttat till ett äldreboende så jag har fått se hennes superduperfina nya lägenhet där. Seriöst mycket finare än typ alla mina enrummare jag tidigare bott i i Göteborg haha. Men jag har tagit lite kort idag så det får ni se en annan gång! Nu tänkte jag visa lite från fjärde dagen i Barcelona i September!


Ja jag vet, mycket gatukonst i dessa inlägg haha MEN HUR GULLIGT?!

När vi vaknat denna dag gick vi till ekoaffären GopalVia Laietana och en kiosk för att köpa lite saker till frukostpicknick. Och titta, Barca har svinbra egna gångvägar för rullstol! Så vi armbågade oss fram mellan barnvagnsföräldrar på dem hehe. Gör sådana här i Sverige, snälla.


Och vi gick till vår vanliga gamla plats på stranden <33333

Rån, choklad, veganost, choklad, kakor, juice, rismjölk och öl hehe.

HAHA! Där satt vi och åt frukost, jag plaskade lite i havet och så drack vi x antal öl och åstadkom den roligaste dagsfyllan någonsin :))))) Helt klart vår bästa stund under resan. Ganska spännande upplevelse också att gå tillbaka till hostellet vimmelkantiga förbi andra som slutat jobbet haha.

Vi fixade till oss, gjorde femtioelva snaps och gick sedan till Sub Rosa igen. Minns faktiskt inte vart vi käkade denna dag? Fotade uppenbarligen inte det.

Jag drack mitt livs första Strawberry Daiqiri i alla fall vilket var gottttt.

Bild 69375 med Caroline + drink under denna resa haha. Men så fin ju!

Och där hängde vi och pratade, drack ett par drinkar, avärdade jobbiga snubbar och hade det fint innan vi gick hemåt ändå ganska tidigt. Ytterst rolig och fin dag!
→ Barcelona, dag 3.
→ Barcelona, dag 2.

→ Barcelona, dag 1.Day 4 in Barcelona with picnick and (many) beers on the beach and later some cocktails at lovely Sub Rosa again (can't remember where we ate though). Such a fun and wonderful day!