Karlskrona, day 4;
på annandag jul den 26:e åkte jag och min kusin in till Karlskrona centrum på förmiddagen.

vi tog en paus i mellandagsshoppandet (alltså vi stod i kassakön på H&M i 40 min!!!!!!) för att vinka av mina syskon vid tåget.

sedan tog vi en paus till på Espresso House. fint att höra en massa om hennes internatskola hon går och bor på i Småland numera. titta vad fin hon är!

vid 16:40 tog vi bussen hem till mina föräldrar igen. alltså. vi var på stan i ungefär 7h, det har inte hänt sedan typ högstadiet. jag i princip hatar ju att gå i affärer haha. men det var väldigt trevligt och jag har äntligen köpt min nyårsklänning som är sjukt fab. resten av kvällen spenderades i soffan, klappa på mamma som blivit sjuk och därför lämna min kusin till farmor igen och så hockey på TV med pappa.


day 4 in Karlskrona with shopping with my cousin.
Karlskrona, day 3;


på juldagen gjorde jag mig i ordning för vi skulle på årliga julgröten hos mormor. magtröja och lång transparent blus från second hand samt strumpbyxor och en gammal tight svart bomullskjol från Monki. samt mitt gamla Ruby Woo-läppstift från MAC. det enda jag har kvar från dem, då de numera kör djurtester i Kina efter förbudet i EU...


som vanligt stannade vi till lite här, vid mest julpyntade trädgården i orten. ser ungefär likadant ut året om, helt galet och då fick inte ens allt plats på bilden. har förträngt hur mycket de hade i elräkningar som det stått om i tidningen.

söt kusin + syster och lite tuff bror.

mormor öppnar paket och sedan körde vi en julklappslek. påhittiga släkten alltså. så himla trevligt att träffa några från mammas sida en gång om året.

hittade mitt favoritkort på mamma <3 här är hon 23 år med änglahår.

när vi kom hem åt vi mest julgodis, kollade på Sunes Jul och spelade plockepinn.


the third day in Karlskrona with Christmas celebration at one of my grandma's and just hung out.
BERLIN;

nu åker jag strax till mina två kompisar och senare idag tar vi flyget till Berlin! ÄNTLIGEN!!!!! vi stannar tills fredag och vi är alla så himla peppade på detta! på att fira nyår på sjukt stor gatufest med en miljon människor, gå på svartklubbar, ströva runt i second hand-affärer, hitta grym veganmat, dricka billig öl och bara promenera runt. jag har tidsinställt lite inlägg till er under tiden, om min vistelse i Karlskrona förra veckan.


vi hörs i helgen! PUSS!

going to Berlin today! see you in the weekend!