Botanical Greenhouse;
haha kul att jag skrev att jag skulle visa er bilder sedan på vad jag och mina föräldrar har haft för oss de dagar de varit i Göteborg. och så drar vi till Botaniska Trädgården. hur ska det inte kunna bli ett eget inlägg haha? och vi var dessutom i växthusen för första gången. så såhär fint har vi haft det idag:


pappa har övertagit min gamla Canon EOS 400d och det var så himla fint att se honom glad och pysslig med kameran. helt plötsligt var det inte jag som försvann iväg hehe.

TITTA VILKEN FIN MAMMA JAG HAR.


GULLIGA <3

sedan promenerade vi runt ute.

efter nästan två timmar i finaste Botaniska var vi hungriga och jag letade upp ett ställe genom vegangoteborg.se och det blev Pasta Haus på Nordenskiöldsgatan.

jag åt en pasta med kantareller(!!!!), champinjoner, vitlök och tomatsås istället för grädde. herregud vad gott det var. de har dessutom en hel sida med vegetarisk meny! tipstips!
Canon EOS 6D + 50mm/1,4.I wrote that I will show you picture soon of what me and my parents had been up to. but we've had such a lovely day that I just have to show you. we were at the Botanical Garden for a couple of hours and then had a wonderful pasta at Pasta Haus.
parrrrents;
jisses vilken paus det blev här då. det var absolut inte meningen, men mina föräldrar är i staden och de senaste dagarna har varit lite stresskaosiga. annars hade det inte blivit tomt här. jag dokumenterar såklart allt fint vi har för oss, så ni får se det sedan. som kompensation får ni lite armhålehår! :)


nu ska vi till Botaniska!
PUSS

sorry about the silence but my parents are in town and I've been a bit stressed out the last couple of days. see you soon!
Bergsjöbadet + reflexskärm;
tidigare idag gick jag och en kompis på fotopromenad och jag hade med mig min nya reflexskärm (5 i 1 härifrån) som jag hämtat ut en halvtimma tidigare. jag använde den vita sidan hela tiden och jag ÄLSKADE det! alla porträtt nedan (utom den svartvita) är tagna med hjälp av den. dessvärre tog vi ingen med- och utan skärmbild, men jag fixar det snart så ni får se skillnaden ännu tydligare!


vi hängde och promenerade runt fina fina mysiga Bergsjöbadet och fotograferade alltså en massa. det är sådan lyx att känna sig rekordsnabbt trygg med en ny vän som dessutom delar samma passion och lär mig så otroligt mycket. bästa läraren.


today I took a walk with an photography friend. he's the best teacher.