Paris, day 3;
tredje dagen i Paris, onsdagen den 31 juli, såg ut såhär:


vi gick till denna byggnad. det känns ganska orimligt i efterhand, men vi gick faktiskt vilse sjukt länge haha.



vi hade liten picknick med körsbär, persikor och läsk. vet inte hur mycket läsk vi drack egentligen under vår resa. bland de sakerna som gjorde att vi överlevde värmen typ.


det var mäktigt ja.


efter ett tag spatserade vi vidare! gick längs gator med sådant här fint.


och vi kilade in på Vegan Folie's, som är ett veganskt litet café på 53 Rue Mouffetard. dessvärre var cupcakes'en slut, men vi åt en helt fantastisk blåbärs-cheesecake och drack lemonad. alltså jösses, himlen typ.


efter det åkte vi tillbaka till hostellet och gjorde oss i ordning, sedan begav vi oss iväg igen. här är Evelina i sin nya fina klänning från Bleach Vintage Store förresten!


innan vi åkte till Paris hade jag bokat bord på Le Potager du Marais som ligger på 24 Rue Rambuteau. jag åt en lasagne av spenat, valnötter och veganost med grönsaker och någon slags dressing till. alltså. bland det godaste jag har ätit i hela mitt liv! det är så grymt det här, ganska tjusiga restauranger och allt på menyn är veganskt. sjukt.


och vegansk crème brûlée! FATTA GLÄDJEN I DET! den var smaksatt med ingefära och det var helt fantastiskt.


Shirley Manson?


mätta och glada begav vi oss sedan till Le Kitch (10 Rue Oberkampf) som Sandra hade tipsat mig om innan vi åkte.


älskade det så fort vi steg innanför dörren.


vi satte oss i en soffa vid det stora öppna fönstret och köpte mojito-liknande drinkar av världens gulligaste bartender.


det var verkligen färgglatt, härligt rörigt, fruktansvärt mysigt och ja. kitchigt!

de här två fina anslöt sig efter ett par timmar för en öl med oss. de var dock ganska trötta och vi var ändå redan nöjda med kvällen i denna lilla hipsterbar, så vi åkte hem allihopa.



dag 1, dag 2.




third day in Paris, July 31, looked like this. picnic by the Eiffel Tower, vegan blueberry cheesecake at a small café, awesome spinach lasagna and vegan crème brûlée and so some drinks and beer at a small lovely pub.