Solanas Cunts release party @ Frilagret;

Nu backar vi tillbaka bandet ca två veckor till den lördagen den 15 augusti då jag plåtade mina vänner i Solanas Cunts' releasefest för sin nya skiva på Frilagret här i Göteborg!

Honeymoon V var en av gästbanden och de var först ut och dessutom sin första spelning! Sjukt grymma och körde old school riot grrrl.

Sedan gick huvudbandet ut till uppläsning ur Scum-manifestet, som de alltid gör. Så jäkla mäktigt!

Denna bild beskriver väldigt bra hur deras gig var alltså. BAM!

Issueissue med en sångare med helt fantastisk och annorlunda inlevelse! Hörde förresten när de var klara en person som berömde trummisen varav den svarade med 'jag har bara spelat i typ två år så, alla kan!' Varsågoda för pepp peepz!

Sista akten var Stor som Lola som jag verkligen ÄLSKADE. Käftsmällslåtar med satirisk ton och roligaste mellansnacken i denna värld.

Canon EOS 6D + Sigma 24-70/2,8 + en blixt jag fått av en vän jag inte minns namnet på hehe.


Väldigt väldigt rolig och grym kväll med feta band! Jag är osäker på hur en kan köpa deras nya skiva men fråga dem på Facebook vetja.

A couple of weeks ago I shot the release party with awesome Solanas Cunts for their new album. Such a funny and fantastic evening!
#1 - Alexandranana

MEN FETT!!! :D :D

#2 - Natalie

så feta bilder! Man får en STARK känsla av spelningen genom dem! Ser jättemycket fram emot popaganda-bilderna också ::)

Två frågor; när du fotar människor i publiken/ute på golvet, eller vad man ska säga, frågar du innan om du får fota dem eller kör du på? Jag har haft väldigt svårt med det så länge jag har fotat. Vill inte fota någon mot deras vilja, men allt som oftast förlorar man ju känslan om man typ förbereder dem innan.
Sen undrar jag om du någonsin fått en utskällning eller tillsägelse för att du fotat någon som ej räknat med att vara med på bild?

Jättetack för svar på förhand om du vill/orkar svara. Kram

Svar: Tack så mycket, vad roligt att höra!
Alltså på events, speciellt när jag plåtar med blixt, så märker ju folk att en springer runt med en kamera. Så jag förlitar mig på att folk går fram och ber om att just bilden den är med på tas bort eller inte läggs upp. Tror det har hänt någongång. Däremot är det skillnad om en plåtar i mer politiska och hbtq-tillställningar men då brukar den som arrar be de som inte vill vara med på bild att räcka upp handen. Så ja, events i allmänhet kör jag bara på och är tillmötesgående, både med översiktsbilder och de jag plåtar närbild med. Någon utskällning har jag aldrig fått men någongång tror jag en har knackat mig på axeln och bett snällt att inte publicera en bild.
Sister Disco