Staycation;
Okej dags för staycation-inlägget hörrni! Min kompis Caroline hade fått erbjudande om att testa Gothia Towers första tillgänglighetsanpassade svit gratis för ett dygn och hon frågade mig om jag ville med <333 Så i lördags eftermiddag checkade vi in!

Utsikten var ju inte svinful heller. Hej hej Liseberg!

<3

Vi korkade upp Prosecco, såklart!

Vi hade ju egentligen tänkt att hobbyturista med museum osv men iom att incheckningen var så sent så var vi kvar i sviten ett par timmar och bara pratade ett par timmar. Så mysigt! Men sedan gick vi till Vigårda på Avenyn!

Vi hade pratat ganska länge om att gå dit men har inte blivit av, förrän nu! Och daym vad god mat alltså. Min veganburgare var helt fantastisk (men lite torr) och deras sweet fries var heaven. Caroline var nöjd med sin oumph & fårost-burgare också.

Och så avslutade vi besöket med svingoda drinkar. Men vilket ställe alltså! Superhipster, supergott och ganska billigt för att vara på Avenyn. Rekommenderas helt klart!

Vi fortsatte kvällen med ett besök på Heaven 23 på hotellet. Alltså en av toppbarerna som ligger på 23:e våningen. Kändes som en given idé under detta dygn då vi lajvade övre medelklass haha. Förväntat dyra drinkar men schysst ställe där vi hade svinkul!

Efter sömn i de galet sköna sängarna var det äntligen dags för hotellfrukost! Jätteful bild men var så hungrig och sugen ok.

Sedan checkade vi ut! Så himla himla roligt och mysigt dygn vi hade alltså. Vi har verkligen dödskul vad vi än hittar på och denna möjlighet var klockren av flera anledningar och en av dem är att vi faktiskt i något år pratat om att ha en staycation i Göteborg. Vi pratade ganska mycket om fördelar och nackdelar med sviten såklart under vistelsen, bl.a. pga Caroline ska skriva en recension på Unga Rörelsehindrade GBG's blogg. Kan länka till det senare när det är uppe men kan säga som så att för oss på en skala var det 4/5, men för andra kan det vara kanske 3,5/5.


Tack en av jordens bästa vänner och tack Gothia Towers!

Me and my friend lived one night for free in Gothia Towers first 'handicap' suites this weekend. We ate burgers at fantastic Vigårda just a few blocks away, had drinks at the top bar, had amazing hotel breakfast and just hung out. Such fun and cozy 20 hours!
#1 - Josefine Svärd

ÄÄLSKAR bilderna! Så underbara!

Svar: Men tack snälla!
Madeleine Martinsson