#1 Återuppståndelsen;
 
Sorry liten paus men sedan jag skrev sist har jag dygnsjobbat, klippt poddavsnitt, umgåtts med en kompis, haft svingrym plåtning och varit lite ledsen. NÅVÄL, sedan sent igårkväll ligger första avsnittet med HBTQAI-podden uppe där poddar finns! Och det är redan över 120 personer som har lyssnat vilket är helt sjukt?! Jag tycker vårt introduktionsavsnitt blev himla bra alltså. Både allvarligt, fint, klyschigt och roligt när vi pratar om vad som hänt sedan sist, våra planer för podden och personliga planer för i år. Sök på 'HBTQAI' så hittar ni och glöm för tusan inte att prenumerera! Dessutom släpps avsnitt 2, som handlar om att komma ut, redan på fredag som kompensation för vår långa paus. Hurra!
Ps 1, Om ni av anledningar inte har tillgång till podcast-appar och iTunes så kan ni även lyssna här, Ps 2 Följ oss på Instagram under @hbtqaipodden och ge oss hemskt gärna feedback! <3


Nu ska jag fortsätta slökolla på meningslösa svenska tävlingsprogram, tvångskrama katten, redigera bilder från igår och försöka att bara känna då det är lite kämpigt igen just nu. Men vi hörs snart igen!
#1 - Anonym

Hej :) så kul att podden är tillbaka, men hittar tyvärr inte d nya avsnitten när man söker efter den? (Endast två stycken från förra året som dock inte går att lyssna på)

Svar: Men va? Superkonstigt för vi hittar det och andra har med gjort det :S Behöver du uppdatera appen/programmet kanske?
Madeleine Martinsson

#2 - Anonym

Tack för svar :) laddade ner en annan poddapp där det fungerar jättebra.
ser fram emot kommande avsnitt.

Svar: Skönt att det funkar! Vad roligt att höra! :)
Madeleine Martinsson