Barcelona, day 5;
Femte dagen i Barcelona hade Caroline råkat bränna sig </3 Still cute though! Och vilken fantastisk dag vi hade ändå:

Vi tog bussen till andra sidan stan för att gå till mosaikparken Parc Güell! Som vi längtat efter detta sedan vi var i Barca sist! Men när vi kom till området upptäckte vi att det var omgivet av en annan supersuperfin park som var helt gratis att promenera i. Dock inte särskilt tillgängligt pga massa trappor som ni ser nedan. Men fortfarande fantastiskt och med grym utsikt! Berget där borta var dit vi åkte linbana till sist och som jag denna gång fick för mig att promenera uppför eh. Men det är en annan dag!


Titta, där nere bland de rutiga taken är mosaikparken!

Och här är stora ingången (enda ingången?) till parken. Vi var sugna men pga 1) Vi såg på karta att det var MASSA trappor där och 2) Parken runt om var tillräckligt fin, så struntade vi faktiskt att gå in. Vi var så himla nöjda ändå! Tips till andra som funderar på Güell, en måste verkligen inte gå in. Ni kommer få en hint ändå!

Efter bussresan tillbaka till city så gick vi till helveganska Veggie Garden där vi var sist. Såhär pepp var vi på indiskt!

Så himla god mat, precis som vanligt. Äppelpajen var grym också!

Sedan gick vi runt lite i Raval och tog en öl på en sunkbar/pizzeria medan vi väntade på att Nevermind nr 2 på skulle öppna. Och tillslut så!

Så sjukt coolt ställe alltså! Och bakom gallret till vänster så finns det dessutom en rund brant skateramp!!!! När vi kom dit var det två rollerderby-personer som tränade. Vi bah wtf detta är det bästa ever?!Fantastiskt turistande, fantastisk mat, fantastisk pub. Perfekt dag alltså!
→ Barcelona, dag 4.
→ Barcelona, dag 3.
→ Barcelona, dag 2.

→ Barcelona, dag 1.On the fifth day in Barcelona we went to Parc Güell but didn't actually go in, but just walked in the fantastic free park around it. So beautiful! Then we went to Veggie Garden, just as the last time in Barca, and then went to the super cool bar Nevermind nr 2 for some beers. Fantastic day!
#1 - Stina

Älskar Barcelona! Ni ser ut att ha roligt. Fina bilder :) Kram

Svar: Det hade vi verkligen! Tack, kram!
Madeleine Martinsson

#2 - lovisa

så himla fint. önskar jag tog bättre vara på de dagar jag var i barcelona, men eftersom livet var ett litet töcken då så är det väl inte så konstigt att jag inte minns så mkt. älskar förresten att du skriver om tillgänglighet! har blivit mycket mer uppmärksam på sådant tack vare dig.